Altijd eens wakker willen worden in een luxe lodge op het strand

Wijk aan Zee - Eco Lodges & Beach Bar

Altijd eens wakker willen worden in een luxe lodge op het strand met het geluid van de zee op de achtergrond?

 

Daarvoor hoeft u nu niet meer ver van huis! Op het prachtige brede strand van Wijk aan Zee boekt u een van onze lodges..

 

Voor een overzicht van onze tarieven: klik hier

Prachtig gelegen op het strand van Wijk aan Zee

Bij Rijk aan Zee krijgt u dagelijks verse broodjes voor het ontbijt !

1

Volledige hotelservice

De lodges beschikken standaard over een WIFI internetverbinding.

2

Wat kunnen wij u bieden..

Wat vinden onze gasten :

We beschikken over comfortabele lichte lodges, met alle luxe en comfort die u van een sterrenhotel gewend bent. De lodges zijn op een milieuvriendelijke manier geproduceerd, dus met respect voor de omgeving. En ze bieden uitzicht op een van de meest uitgestrekte natuurgebieden van Nederland. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van een prachtige zonsondergang, gewoon vanaf uw veranda....

 

Tevens bieden wij u een volledige hotelservice, of u nu dagelijks uw lodge schoongemaakt wilt hebben, ontbijten in uw lodge, roomservice of gebruik wilt maken van onze boodschappenservice.

Ons team staat voor u klaar!

 

De lodges zijn voorzien van een luxe badkamer met douche en toilet. Een royale 2-persoons bedstede en een afzonderlijke slaapkamer met stapelbed. De living is voorzien van een kleine, maar zeer complete keuken. Deze is voorzien van : dubbele inductie kookplaat, een spoelbak en een eigen koelkast met vriesvak. Er staat een luxe zitbank, die in een handomdraai omgetoverd kan worden tot een 2- persoons slaapbank. ook is er een eetmeubel voor maximaal 6 personen. Uiteraard is de lodge voorzien van een eigen veranda met uitzicht op zee. Nieuwsgierig? Bekijk onze fotogallerij : klik hier 

FAMILIE LODEWIJKS 

Augustus 2014 - 2 weken genoten

“Wij willen Rijk aan Zee hartelijk bedanken voor de op en top service en de hartelijke en warme ontvangst. Kortom volop genoten en we zijn zeker van plan om volgend jaar weer terug te komen. Dank jullie wel..

WIFI- Internet

Ontbijtservice